Fritremork

FOODTRUCK VOOR FRIETJES HUREN REGIO ANTWERPEN? BIJ FRITREMORK HOVE VINDT U UW GEPASTE FRITUUR AAN HUIS

Bij Fritremork Hove hebt u de keuze uit 4 verschillende soorten frietkramen. Afhankelijk van de hoeveelheid frieten die u gaat bakken, hebben we de foodtrucks voor frietjes uitgerust met een 2, 3, 4 of 5 pots friteuse. Kortom voor elk evenement groot of klein hebben we een gepaste fritremork! 


Voor alle frietkramen geldt:

 Elk frietkraam is voorzien van een koelkast.
 De wagens met een 4 en 5 pots friteuse zijn tevens uitgerust met een koelvitrine.
 Het frietkraam wordt steeds naar de plaats van het evenement gebracht en door ons teruggehaald.

 Als het frietkraam is geïnstalleerd, krijgt u van ons alle benodigde instructies voor het gebruik van de friteuse.

 U zorgt voor netspanning (220 volt, monofase, 20 A).   

 Gas en bakolie zijn ook verkrijgbaar bij ons.

 Al onze wagens zijn voorzien van de vereiste keuringen wat betreft elektriciteit, gas, brandveiligheid, voedselveiligheid en hygiëne. 

Neem contact op voor een prijsaanvraag

FRITUUR AAN HUIS

We brengen uw frietwagen steeds naar de door u gewenste locatie in de regio Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Het mobiele frietkraam brengen we naar uw huis of de plaats van uw evenement. Daarna stellen we onze foodtrucks voor frietjes op uw feest of evenement met de nodige uitleg voor u in werking. De frituren van Fritremork Hove zijn uitgerust met professionele friteuses die steeds goed worden onderhouden.

ONDERHOUD NA GEBRUIK

Na het bakken verwijdert u de bakolie uit de bekkens en deponeert u deze in het daartoe bestemde vat. Wij nemen deze olie mee zodat u zelf niet naar het containerpark hoeft. Kiest u ervoor om uw frietkraam door ons te laten reinigen, dan brengen we hiervoor € 140 in rekening. 

VERVOER VAN DE MOBIELE FRITUUR

Binnen een straal van 30 km rond Hove is het brengen en ophalen van het frietkraam kosteloos. Buiten deze zone betaalt u een beperkte vergoeding. 


We zijn actief in de regio’s Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Limburg.

OLIE

U kunt bakolie bij ons kopen voor een prijs van € 30 voor 15 liter*. Elk bekken heeft een inhoud van 15 liter. De gebruikte olie wordt steeds door ons teruggenomen, ook olie of vet dat niet bij ons werd aangekocht. U krijgt hiervoor een speciaal tonnetje waarin u de olie kunt opvangen.

KOSTEN

Een frietkraam kan u al vanaf € 195* huren, inclusief gas. Dan gaat het over de fritremork met een 2 pots friteuse voor één dag. De waarborg bedraagt € 300 en dient samen met het bedrag voor het huren van het frietkraam vooraf te worden betaald.


*alle vermelde prijzen gelden exclusief btw